FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná ratanová jedálenská stolička Ratis béžovej farby a s drevenými nožičkami hnedej farby so sedacím vankúšom 90 cm

EM31832

Luxusná ratanová jedálenská stolička Ratis hnedej farby predstavuje dokonalé spojenie štýlu a odolnosti, ktorá je zameraná na váš dlhodobý pôžitok. Každý detail v jej konštrukcii bol vyrobený s ohľadom na kvalitu a trvanlivosť.

Rám stoličky je vyrobený z ľahkého, ale odolného hliníka s práškovým nástrekom, čo zabezpečuje ochranu proti hrdzi a korózii. Nohy z tvrdého akáciového dreva pridávajú stoličke ďalšiu vrstvu dlhotrvajúcej odolnosti a stability. Ratanový výplet poskytuje stoličke pružnosť a vytvára tak pohodlné sedenie. 

Táto jedálenská stolička je navrhnutá tak, aby odolávala poveternostným vplyvom a môže byť ponechaná vonku po celý rok. Je vyrobená z materiálov, ktoré sú schopné odolávať korózii a plesniam, čím sa zabezpečuje dlhá životnosť a minimálna potreba údržby.

Pohodlný sivý podsedák z olefínovej látky pridáva stoličke ďalší komfort a estetický príjemný dojem. Táto látka je odolná voči UV žiareniu a udržiava si svoju farbu aj pri dlhodobom vystavení slnečnému žiareniu. Okrem toho je olefín odolnejší voči plesniam a rýchlejšie schnúci ako polyester, čo ho robí ideálnou voľbou pre nábytok určený do vonkajších priestranstiev vystavených poveternostným podmienkam.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

439,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Záhradné stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Kov ►Biela ►Béžová ►Klasické ►S opierkami ►Vlna ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti