FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vidiecka jedálenská stolička Molly v prírodnej drevenej hnedej farbe s opierkou s kruhovým dizajnom 53 cm

EM31971

Luxusná jedálenská stolička Molly vás očarí svojím klasickým dizajnom plným útulnej vidieckej atmosféry. Svetlá hnedá farba teakového dreva pomôže vniesť do vašej domácnosti pocit teplého domova.

Siluete stoličky dominujú rovné línie, ktoré nechávajú vyniknúť kontrastný kruhový prvok vypĺňajúci opierku. Jej bočné strany plynule prechádzajú do zadných nožičiek. Sedacia časť má jednoduchý štvorcový tvar s prečnievajúcou rímsou, na ktorej je umiestnený vankúš. Nožičky sú prepojené spojnicou v tvare H, ktorá zaručuje dobrú stabilitu nábytku.

Rám stoličky je vyrobený z masívneho teakového dreva. Tento materiál je odolný, no zároveň flexibilný, čo umožňuje jeho ohýbanie a vytváranie jedinečných dizajnových prvkov, akým je napríklad kruh na chrbtovej opierke. Jeho teplú svetlú hnedú farbu výborne dopĺňa svetlý biely odtieň hrubého sedacieho vankúša. K rámu stoličky sa upevňuje pomocou dvoch šnúrok, čo pridáva ďalší zaujímavý detail korešpondujúci s estetikou vidieckeho štýlu.

Stolička je skvelou voľnou k jedálenskému stolu z masívneho dreva. Môžete tiež pridať vzorované dekorácie, ako napríklad maľovanú vázu či koberec, ktoré priestor ešte viac zútulnia. Kruhový prvok na opierke môžete tiež prepojiť s vyrezávaným príborníkom či komodou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

309,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti