FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale z dreva a porcelánu v prevedení orech a biely mramor 180-235cm

EM30441

Predstavujeme Vám rozťahovací jedálenský stôl v prevedení biely mramor. Tento luxusný jedálenský stôl má moderný dizajn so 6 mm hrubou porcelánovou vrchnou doskou so vzhľadom mramoru a elegantné nohy z dreva dyhovaného orechom. Vďaka rozťahovacím bočniciam stôl ľahko usadí 6-10 hostí, čo z neho robí univerzálny a funkčný doplnok Vašej jedálne.

Tento jedálenský stôl sa pýši moderným štýlom, ktorý pozdvihne vzhľad  každej obývačky alebo jedálne. Jeho elegantná povrchová úprava a rozťahovací mechanizmus ponúkajú dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti, vďaka čomu ho musia mať tí, ktorí si cenia estetiku aj praktickosť.

Tento jedálenský stôl je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, je odolný a skonštruovaný tak, aby vydržal dlhé roky. Jeho dizajn je všestranný a funkčný, vďaka čomu ho ľahko začleníte do akéhokoľvek štýlu interiéru. Či už dávate prednosť minimalistickému alebo prepracovanejšiemu dizajnu, tento stôl bez problémov zapadne do Vášho priestoru.

Vďaka funkcii rozťahovania možno tento stôl nastaviť od 180 cm do 235 cm, takže je ideálny na prispôsobenie rôznym veľkostiam skupín a organizovanie spoločenských podujatí. Jeho dizajn je ideálny na vytvorenie jedinečnej a avantgardnej atmosféry vo vašej jedálni a zároveň zabezpečí pohodlie vašich hostí.

Investujte do tohto nádherného rozťahovacieho jedálenského stola so vzhľadom bieleho mramoru a urobte vo svojom domove dojem. Vylepšite svoju jedáleň a pozdvihnite zážitok zo stolovania vďaka tomuto funkčnému a štýlovému kusu nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 749,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti