FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Elegantný jedálenský stôl Vita Naturale v modernom talianskom štýle z tvrdeného skla s nohami z masívneho jaseňového dreva 180cm

EM30446

Elegantný jedálenský stôl Vita Naturale je luxusným doplnkom vhodným do každej jedálne zariadenej v modernom talianskom štýle. Tento jedálenský stôl s pevnou obdĺžnikovou doskou z 12 mm tvrdeného skla so skosenými hranami vyžaruje eleganciu a sofistikovanosť. Jeho tvarované obdĺžnikové nohy sú vyrobené z masívneho jaseňového dreva povrchovo upraveného orechovou dyhou v prírodnej hnedej farbe, ktoré do Vášho priestoru vnesú teplo a nádych avantgardy.

Originálna štruktúra orechového dreva nielenže dodáva jedálenskému stolu estetickú príťažlivosť, ale zároveň vytvára pocit priestrannosti a ľahkosti, vďaka čomu je ideálnym kúskom do menších miestností. Každý detail jedálenského stola je starostlivo spracovaný tak, aby poskytoval optimálne pohodlie, takže je ideálny na dlhé večere s rodinou a priateľmi.

Moderný jedálenský stôl Vita Naturale je všestranný a funkčný, čo Vám umožní kombinovať ho s najnovšími nábytkovými  trendami. 

Pri výrobe jedálenského stola Vita Naturale boli použité najkvalitnejšie materiály, ktoré zabezpečujú odolnosť a dlhodobú trvácnosť. Tento jedálenský stôl s veľkou obdĺžnikovou sklenenou doskou ponúka dostatok miesta pre stolujúcich a opticky zväčší priestor vo Vašej jedálni.

Pozdvihnite svoj zážitok zo stolovania s nádherným jedálenským stolom Vita Naturale v modernom talianskom štýle, ktorý je navrhnutý tak, aby do Vášho domova vniesol nádych luxusu a sofistikovanosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti