FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný hnedý rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale 180cm

EM30451

Taliansky štýl, elegancia a funkčnosť sa stretnú v luxusnom jedálenskom stole z kolekcie nadčasového nábytku Vita Naturale. Jedinečný vzhľad stola je dosiahnutý vďaka vyhotoveniu z prírodnej orechovej dyhy, ktorá prináša teplý a príjemný tón do Vášho interiéru. Dôraz na línie dreva jedálenského stola vytvorí prírodný nádych, ktorý je veľmi obľúbeným moderným trendom vo svete nábytku.

Najväčšou výhodou jedálenského stola Vita Naturale je jeho univerzálnosť a prispôsobivosť. Vďaka skrytému a sklopnému centrálnemu rozkladaciemu mechanizmu si môžete ľahko prispôsobiť rozmer stola podľa počtu hostí. Rozložiť tento jedálenský stôl je veľmi jednoduché, priam intuitívne, zatiaľ čo rozmery 180-220-260cm zaručia dostatok miesta pre usadienie až 12 ľudí.

Jednoduchý, no moderný dizajn a kvalitné prevedenie so zaoblenými hranami zaručí, že jedálenský stôl Vita Naturale bude dominantným prvkom Vašej jedálne. Bez ohľadu na to, koľko ľudí hostíte, luxusný hnedý rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale bude ideálnym miestom na vychutnanie si príjemných spoločenských udalostí v luxuse a štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 389,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti