FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný jedálenský stôl Vita Naturale z dreva a chrómu 220cm

EM30504

Spojte taliansky dizajn a eleganciu s funkčnosťou s luxusným jedálenským stolom z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale. Tento sofistikovaný kúsok nábytku je dokonalou kombináciou prírodného vzhľadu a moderného luxusu.

Jedálenský stôl Vita Naturale disponuje vrchnou doskou z kvalitnej orechovej dyhy v hnedej farbe, ktorá kladie dôraz na svoje detailné prevedenie. Obdĺžniková vrchná doska v jemne zaoblenom tvare ponúka unikátne prevedenie s precíznou kresbou dreva v priečnych líniách, čo zdôrazní pôvabný a sofistikovaný moderný vzhľad jedálenského stola.

Prírodné drevené prevedenie jedálenského stola Vita Naturale doplní eleganciainteligentné vyhotovenie trojitých chrómovaných nožičiek z nehrdzavejúcej ocele, čím stôl prináša do Vášho interiéru prvok modernosti a nadčasového avantgardného štýlu.

Bohatý rozmer dosky stola ponúka dostatočný priestor pre 10-12 hostí, čo z neho robí ideálnu voľbu pre pohodlné večere s priateľmi a rodinou.

Zamilujte sa do luxusného jedálenského stola Vita Naturale a zosobnite Váš cit pre luxus a taliansky dizajn. Investícia do Vašej jedálne, ktorá sa skutočne oplatí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 499,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti