FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Orechový hnedý jedálenský stôl Vita Naturale okrúhly mramor 135cm

EM30564

Predstavujeme Vám luxusný okrúhly jedálenský stôl z kolekcie Vita Naturale v hnedej farbe, ktorý vnesie do Vášho domova taliansky dizajn a nádych modernej elegancie. Moderné prevedenie jedálenského stola Vita Naturale sa spája s prírodným vzhľadom, ktorý je dosiahnutý vďaka vyhotoveniu z dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie s hrúbkou 0,5mm.

Drevené vyhotovenie stola Vita Naturale s okrúhlou vrchnou doskou disponuje pevnou porcelánovou stredovou doskou s jedinečným otočným mechanizmom. Porcelánová doska v bielej farbe taktiež disponuje mramorovým dizajnom, ktorý prinesie inovatívny vzhľad do Vášho interiéru.

Luxusný jedálenský stôl Vita Naturale sa môže pochváliť jedinečným dizajnom s naturálnym nádychom, ktorý sa zameriava na línie dreva v kolmom vzore, čím dodáva každému priestoru nádych sofistikovanosti. Tento jedálenský stôl je unikátnym kúskom, ktory sa vyznačuje elegantným a moderným talianskym štýlom, ideálnym do každého moderného interiéru v kombinácií s dreveným, mramorovým a lesklým bielym nábytkom.

Vyhotovenie jedálenského stola Vita Naturale s kvalitnými materiálmi zaručuje dlhú životnosť a funkčnosť tohto nábytku. Rozmery okrúhleho jedálenského zaručia, že sa v pohodlí usadí až 6 hostí.

Zažite dokonalú kombináciu výnimočnosti a funkčnosti so stolom Vita Naturale. Tento unikátny kúsok je správnou voľbou pre toho, kto chce do svojho domova vniesť nádych luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 439,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti