FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Drevený rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale hnedý orechový 160cm

EM30587

Predstavujeme Vám rozkladací jedálenský stôl z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale, ktorý sa stane nadčasovým luxusným doplnkom vo Vašej jedálni. Jeho elegancia a moderný vzhľad je dosiahnutý vďaka vyhotoveniu z dreva, obohateného o hnedé orechové dyhovanie s hrúbkou 0,5mm. Vďaka povrchovej úprave dreva budú viditeľné jeho línie a kresba, ktorá mu dodá prírodný nádych.

Luxusný obdĺžnikový jedálenský stôl sa môže pochváliť moderným dizajnovým spracovaním a kvalitnou praktickou stránkou s rozkladacím mechanizmom, ktorý ponúka dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti. Vďaka dvom 50cm širokým nadstavcom sa môže jedálenský stôl predĺžiť až o jeden meter, čo vytvorí dostatok priestoru na usadenie až 12 hostí.

Orechové drevo použité pri výrobe tohto stola poskytuje pocit tepla, ktoré taktiež disponuje nádychom talianskej elegancie a dizajnu. Vďaka tomu je stôl Vita Naturale ideálnou voľbou pre každého, kto chce vo svojej jedálni prezentovať moderný dizajn s nádychom avantgardy.

Stabilitu stola zaručia štyri mohutné nožičky z masívu, ktoré podčiarku kvalitné, moderné prevedenie jedálenského stola. Vyberte si náš rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale a získajte luxusný a funkčný doplnok do svojho domova.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 269,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti