FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Sklenený jedálenský stôl Vita Naturale rozkladací 160cm

EM30598

Luxusný jedálenský stôl z kolekcie Vita Naturale je jedinečným kusom nábytku, ktorý vyžaruje taliansku eleganciu a moderný dizajn. Tento rozkladací jedálenský stôl sa pýši vyhotovením z kvalitných materiálov, ktorým dominuje 10 mm hrubá doska z tvrdeného skla s ostrými hranami a dva 40 cm nadstavce, ktoré poskytujú všestrannosť a funkčnosť na každú príležitosť.

Jednou z jedinečných a nevšedných vlastností jedálenského stola Vita Naturale je viditeľný výsuvný rozkladací mechanizmus, ktorý dodáva jeho celkovému dizajnu inovatívny nádych. Masívne nožičky jedálenského stola Vita Naturale sú tiež zakončené 0,5 mm hrubou prírodnou orechovou dyhou, čo podčiarkne jeho kvalitné vyhotovenie a taliansky dizajn.

Tento jedálenský stôl je ideálny na to, aby dodal moderný nádych každej jedálni, a jeho všestrannosť mu umožňuje bez problémov zapadnúť do najnovších trendov v nábytkovom dizajne. Kombinácia skla a orechového dreva z neho zároveň robí dokonalý prvok, ktorý do Vašej jedálne prenesie avantgardný charakter a osobnosť.

Vďaka rozmerom, ktoré sa dajú rozšíriť od 160 cm do 240 cm, ponúka tento stôl flexibilitu pri ubytovaní hostí na spoločenské udalosti alebo komorné stretnutia. Za jedálenským stolom so pohodlne usadí šesť až desať ľudí.

Ak chcete jedinečný moderný nábytok, investujte do skleneného jedálenského stola Vita Naturale a dodajte svojmu domovu nádych moderného luxusu. Spoznajte dokonalú kombináciu funkčnosti, dizajnu a kvality.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 959,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti