FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný šesťmiestny obdĺžnikový biely jedálensky stôl Laticia Blanca vo vidieckom štýle s dekorovanou konštrukciou 180 cm

EM31800

Šesťmiestny jedálenský stôl Laticia Blanca bielej farby obdĺžnikového tvaru vo vidieckom štýle s dekorovanou konštrukciou je kus nábytku, ktorý prináša do vašej jedálne eleganciu a šarm vidieckeho dizajnu. Jeho dômyselné zdobenie a pozornosť k detailom dodávajú miestnosti osobitý charakter. 

Svojou dĺžkou 180 cm poskytuje dostatok miesta pre pohodlné posedenie šiestich osôb, čím je ideálnym miestom pre rodinné večere, príjemné obedné stretnutia alebo zábavné spoločenské podujatia s priateľmi a rodinou. Konštrukcia má prekrížené nožičky, ktoré sú stabilizované spojnicou pripevnenou na obidvoch stranách konštrukcie. Náter stola má opotrebovaný vizuál, ktorý mu dodáva nádych vintage štýlu. Ručné spracovanie stola zaručuje kvalitnú trvácnosť nábytku. 

Jeho vidiecky štýl sa krásne spája s rôznymi typmi interiérov, pritom vytvára atmosféru pohodlia a útulnosti. Biela farba a dekorovaná konštrukcia pridávajú stolu Latica Blanca unikátny a elegantný vzhľad, ktorý priláka pohľady a dotvára celkový dojem miestnosti.

Nezáleží na tom, či slúži na rodinné stolovanie alebo na formálne večere, šesťmiestny jedálenský stôl Latica Blanca sa stane ohniskom vášho jedálenského priestoru, kde sa budú odohrávať nezabudnuteľné chvíle a vytvárať sa nové spomienky.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 569,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Prekrížené nožičky ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti