FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vintage okrúhly rozkladací jedálenský stôl Trentino so zámerne zostarnutým efektom svetlá hnedá 160 cm

EM31970

Jedálenský stôl Trentino očarí vašich hostí svojím jedinečným vintage šarmom. Je vyrobený z kvalitného mahagónového dreva, ktoré je obľúbené kvôli svojej tvrdosti a odolnosti, takže nábytok z neho je mimoriadne trvácny.

Stôl je rozkladací, čo z neho robí ideálny nábytok aj do menších priestorov. Pri oslavách či sviatkoch vám pomôže vytvoriť pohodlné stolovacie miesto pre šesť až osem osôb. Zložením dvoch strán vznikne úzky obdĺžnikový tvar, ktorý môžete využiť ako konzolový či príručný stolík.

Vrchná doska stola má hnedú farbu a bielym efektom vymytej farby, ktorá kontrastuje s prevažne bielou podstavou zo zámerne zošúchanými časťami a viditeľnou farbou dreva. Podstava má osem nožičiek, z toho dve sú pohyblivé a je ich možné zložiť. Štvorica nepohyblivých nožičiek je prepojená plochou spojnicou. Spodná časť stola je tak vizuálne zaujímavým prvkom, ktorý má v interiéri aj dekoratívnu funkciu.

Stôl môžete doplniť stoličkami z masívneho svetlého dreva. V kombinácii so vzorovaným poťahom či maľovanou vázou dodáte priestoru útulný  vidiecky vzhľad. Skvelou voľbou sú aj výrazné vintage dekorácie či svietidlo, ktoré nemusia farebne nutne ladiť, no svojím jedinečným šarmom vám pomôžu vytvoriť pôvabnú eklektickú atmosféru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 199,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Okrúhly ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►Biela ►Hnedá ►Okrúhle jedálenské stoly ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva