FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový jedálenský stôl Tazer s doskou s bielo šedým mramorovým vizuálom a štyrmi čiernymi úzkymi nožičkami 160 cm

EM31988

Dizajnový jedálenský stôl s doskou s bielo-šedým mramorovým vizuálom a štyrmi čiernymi úzkymi nožičkami je ohromujúcim spojením elegance a moderného dizajnu. Jeho mramorový vzor dodáva stolu luxusný a sofistikovaný vzhľad, zatiaľ čo čierne úzke nožičky pridávajú kontrast a štýlový punc.

Hladký lesklý povrch dosky a zaoblené hrany dodávajú stolu jemnosť a dotykovú eleganciu, čo z neho robí výnimočný kúsok nábytku pre vašu jedáleň, ktorá sa nesie v modernom dizajnovom štýle. Jeho dizajn a kvalitné spracovanie ho robia ideálnym miestom pre rodinné večere, spoločenské stretnutia alebo pracovné stretnutia.

Tento jedálenský stôl je nielen funkčným kúskom nábytku, ale aj výrazným dekoratívnym prvkom vášho interiéru. Jeho bielo-šedý mramorový vzor pridáva do miestnosti štýlový a luxusný nádych, zatiaľ čo čierne nožičky mu dodávajú moderný a vkusný vzhľad.

Umiestnite ho do svojej jedálne,ktorá má nábytok alebo dalšie doplnky tiež dizajnové čierne nožičky, resp, kde nájdeme a prepojíme mramorový look s mramorovým povrchom alebo stenami kuchynskej linky či iného kusu nábytku. A nezabudnite, že tento stôl poskytuje dostatok miesta pre štyri osoby, čo ho robí ideálnym miestom pre rodinné alebo spoločenské posedenia.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

335,79 € s DPH

Znížená cena!

369,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►S nožičkami ►Čierna ►Biela ►Sivá ►Drevo / Masív ►Mramor ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Oválne jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti