FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny industriálny jedálenský stôl Mammut s vrchnou doskou z akáciového dreva v medovej hnedej farbe 160 cm

EM31997

Jedálenský stôl Mammut v sebe spája moderný industriálny dizajn a naturálnu krásu dreva. Jeho medovo hnedá farba vnesie do jedálne teplý naturálny prvok, zatiaľ čo univerzálna čierna farba nožičiek umožňuje široké možnosti kombinácie s ďalším nábytkom. Za stôl usadíte 6 osôb.

Dizajnu dominuje obdĺžniková vrchná doska. Tvar dlhších hrán sa podriaďuje prirodzenej štruktúre dreva. Je vyrobená z akáciového masívu s viditeľnou kresbou letokruhov v prírodných hnedých odtieňoch. Tento materiál je mimoriadne obľúbený vďaka svojej pevnosti a tvrdosti, vďaka čomu je nábytok odolný a dlhotrvácny.

Nožičky sú jednoduché a nechávajú vyniknúť vrchnú dosku stola. Sú vyrobené z kovu s čiernym práškovým nástrekom, ktorý im dodáva matný vzhľad. Majú tvar písmena U, čo zabezpečuje výbornú stabilitu stola. Do dizajnu prinášajú nádych industriálneho štýlu.

Stôl Mammut je skvelou voľbou do moderných jedální. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch ako vrchná doska, alebo ďalším kusom z rovnakej kolekcie Mammut, ktorú nájdete v našej ponuke.  Naturálny charakter vyzdvihnete aj pridaním živej zelenej rastliny.

Kovové nožičky umožňujú tiež umiestnenie do interiérov zariadených v industriálnom štýle, ktoré oživí prírodný drevený prvok. Stôl môžete tiež doplniť jedálenskými stoličkami s podobnými čiernymi nožičkami alebo svietidlom s drôteným tienidlom. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

454,09 € s DPH

Znížená cena!

499,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Mammut

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Industriálny nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Mammut ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Hnedá ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti