FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný koloniálny jedálensky stôl Iris s nožičkami v bielej farbe a doskou v hnedej farbe z mangového masívu 200 cm

EM32012

Luxusný koloniálny jedálenský stôl predstavuje harmonickú kombináciu bielych nožičiek a hnedej dosky z mangového masívu, čím prináša do každej jedálne výrazný estetický kontrast a teplý pocit domova. Štyri nožičky stola sú spojené drevenou latou, čo zvyšuje jeho stabilitu a zároveň pridáva k jeho koloniálnemu šarmu.

S vintage nádychom, ktorý tento stôl ponúka, sa stáva ideálnym centrálnym bodom pre rodinné večere alebo spoločenské stretnutia. Jeho vyrezávané nožičky sú príkladom remeselného umu, pridávajúcemu stolu charakter a sofistikovanosť. Nožičky stola majú povrchovú úpravu so zamerným opotrebením po okrajoch kde sa nacháza patina. Doska stola nie je opracovaná nahladko ,no tým že je štrukturovaná dodáva stolu špecifický dizajn. 

Kombinácia bielej farby s prirodzené hnedým kontrastom dreva dáva tomuto stolu aj potenciál pre umiestnenie v provensalský či vidiecky ladených jedálňach a reštauráciach. Za stôl sa pohodlne usadí 6 ľudí.

Luxusný koloniálny jedálenský stôl so štyrmi nožičkami spojenými drevenou tyčou a s vintage nádychom ponúka dokonalú rovnováhu medzi funkčnosťou, štýlom a trvanlivosťou, čím z neho robí nepostrádateľný kúsok nábytku pre každý domov, ktorý si váži eleganciu a pohodlie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 969,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Koloniálny nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti