FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny obdĺžnikový jedálenský stôl Barracuda z teakového hnedého dreva s chromovanými nožičkami 220 cm

EM32105

Industriálny okrúhly jedálenský stôl s chromovanými striebornými nožičkami a drevenou doskou s povrchom zo skla znie naozaj impozantne. Jeho moderný a industriálny vzhľad spolu s ochranou a elegantným dotykom skla robia z tohto stola výnimočný kus nábytku pre váš jedálenský priestor. Horná doska má zámerne ponechanú štruktúru dreva na jej povrchu a je tvarovaná z menších dosiek tak ,že letokruhy dreva spolu s rezbou dosiek vytváraju dojem lúčov vychádzajúcich zo stredu stola.
Má okrúhlu obruč stola a horná doska je chránená bezpečnostným sklom, ktoré zároveň zvyšuje komfort stolovania.
Je vhodný do jedálne alebo štýlovej kancelárie, ktorej dominuje štrukturované drevo vo svtelohnedej farbe. Zároveň vhodne zapadne aj do jedálni, ktoré majú strop vyzdobený drevenými trámami so zvýraznenou podobnou štruktúrou, ako má teakové drevo dosky stola.
jeho lesklá kovová pochromovaná strieborná konštrukcia obruče a prekrýžené nožičiek na druhej strane dáva industriálny nádych a umožnuje jedálenský stôl kombinovať aj s dalším moderným nábytkom ,ktorý je v modernej kovovej lesklej konštrukcií.

Za stôl pohodlne usadíte osem osôb. Jeho unikátny dizajn sa skvele hodí k ďalšiemu nábytku z kolekcie Barracuda, čo vytvára jednotný a súdržný vzhľad vášho jedálneho priestoru.

Odporúčame kombinovať tento stôl s industriálnymi stoličkami a ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie, aby ste dosiahli dokonalé zladené interiérové prostredie. Výsledkom bude elegantný a moderný jedálenský priestor, ktorý nielenže poteší oko svojím štýlom, ale aj poskytne pohodlie a funkčnosť pre vaše hostiteľské udalosti.

Dostupnosť máj 2024

Zľava skončí o:

-9%

1 063,79 € s DPH

Znížená cena!

1 169,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Barracuda

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku Barracuda ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Kov - Chróm ►Sklo ►Hnedá ►Strieborná ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti