FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový konzolový stolík z teakového dreva Barracuda v hnedej farbe 140 cm

EM32101

Dizajnový konzolový stolík Barracuda z teakového dreva je jedinečný kúsok pre vašu predsieň. Tento stolík disponuje tromi zásuvkami umiestnenými pod vrchnou doskou, čo poskytuje praktický úložný priestor pre rôzne predmety. Stolíku dáva znamenitý vzhľad kombinácia opracovaného lesklého chromovaného rámu s drsne pôsobiacim teakovým drevom, ktoré je kontrastne upravené tak , že má zachovanú štruktúru dreva ,ktorá je dokonca zámerne zvýraznená vo forme prirodzených drážok v dreve.

Na spodnej časti stolíka sa nachádza doplnková polička, kde si môžete odližiť rôzne veci, ktoré chcete mať ľahko prístupné.

Stolík okamžite upúta pozornosť svojou chromovanou striebornou konštrukciou, ktorá drží drevené časti stolíka. Táto konštrukcia vytvára zaujímavý vizuálny efekt a dodáva stolíku moderný a industriálny vzhľad.

Ak hľadáte elegantný a praktický stolík pre vašu predsieň, konzolový stolík Barracuda je skvelou voľbou. Jeho kombinácia dreva a kovu dodáva priestoru štýlový nádych a zároveň ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše potreby.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

781,69 € s DPH

Znížená cena!

859,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Barracuda

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku Barracuda ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Teak ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti