FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný sivý okrúhly jedálenský stôl Valldemossa s mramorovou kresbou na vrchnej doske 120 cm

EM32139

Jedálenský stôl Valldemossa sa stane štýlovým a moderným centrom vašej jedálne. Za okrúhlu dosku s priemerom 120 cm usadíte štyri až šesť osôb.

Siluete dominujú štyri prekrížené kovové nožičky. Majú plochý široký tvar a ich mierne zakrivenie dodáva spodnej časti stola zaujímavý dynamický vizuál. Jemne oblé línie korešpondujú s okrúhlym tvarom vrchnej dosky. Sú vyrobené z kovu s čierny matným práškovým nástrekom

Vrchná doska stola pôsobí čistým a moderným dojmom. Jednoduchý kruhový tvar necháva vyniknúť mramorovú kresbu v odtieni taupe. Týmto názvom sa označuje kombinácia sivej a hnedej v rozličných pomerom. V dizajne tohto stolíka je použitý odtieň s dominantnou sivou a jemnými podtónmi hnedej, ktoré prinášajú do kompozície teplý nádych.

Stôl je skvelou voľbou do jedálne zariadenej v neutrálnych šedých odtieňoch, kde vynikne jeho mramorová kresba a jedinečný tvar nožičiek. Jeho univerzálna farebnosť vám však umožňuje pridať aj farebné prvky, ako napríklad stoličky s výrazným čalúnením či lesklú metalickú stredovú dekoráciu. Teplé odtiene vrchnej dosky môžete vyzdvihnúť pridaním doplnkov v svetlej hnedej či béžovej farbe.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

363,95 € s DPH

Znížená cena!

399,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Sivá ►Keramika ►Okrúhle jedálenské stoly ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti