FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly jedálenský stôl Valldemossa s bielou vrchnou doskou s mramorovým dizajnom a prekríženými nohami 120 cm

EM32146

Jedálenský stôl Valldemossa vás očarí svojím čistým moderným dizajnom a nesmrteľnou kombináciou čiernej a bielej farby. Za vrchnú dosku s priemerom 120 cm pohodlne usadíte štyri až šesť osôb.

Na prvý pohľad vás zaujme okrúhla vrchná doska v bielej farbe so sivou mramorovou kresbou, ktorá prinesie do vašej jedálne nádych luxusu. Jej povrch je pokrytý bezpečnostným sklom, ktoré je nesmierne pevné a odolné. Zjednodušuje tiež údržbu stola a chráni svetlú farbu.

S tmavou kresbou výborne korešpondujú matné čierne kovové nožičky. Ich plochý tvar, mierne zakrivenie a prekríženie dodávajú stolu zaujímavý dynamický vizuálny prvok a tiež zaručujú výbornú stabilitu nábytku.

Kombinácia čiernej a bielej farby je výrazná, no zároveň univerzálna. Stôl tak môžete doplniť stoličkami s farebným čalúnením, čím vašu jedáleň oživíte. Exkluzívny charakter mramorového materiálu môžete zdôrazniť pridaním lesklých metalických dekorácií alebo ďalšieho mramorového nábytku. Vhodná je tiež kombinácia s modernými zrkadlovým či chrómovým nábytkom, ktorý vám pomôže vytvoriť sofistikovaný vzhľad v neutrálnych odtieňoch.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

363,95 € s DPH

Znížená cena!

399,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Biela ►Keramika ►Okrúhle jedálenské stoly ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti