FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco okrúhly jedálenský stôl Rebecca s čiernou kamennou vrchnou doskou a nohou v zlatej farbe 120 cm

EM32289

Jedálenský stôl Rebecca v sebe spája prírodný kamenný vzhľad a luxusný zlatý akcent. Jeho dizajn je inšpirovaný estetikou éry art deco a pomôže vám vniesť do priestoru nádych luxusu a exkluzivity.

Silueta stolíka je moderná a kombinuje krivky s hladkými rovnými povrchmi. Moderný je aj materiál, z ktorého je vyrobená okrúhla vrchná doska. Ide o sintrovaný kameň, ktorý vzniká fúziou prírodných minerálov pri vysokej teplote. Jeho povrch má naturálny vzhľad s nádhernou kresbou, pripomínajúcou čierny mramor. Vrchná doska je vďaka tomuto materiálu mimoriadne kompaktná a pevná. Odolná vplyvom každodenného používania a vy si tak budete môcť užívať jej unikátny vzhľad po dlhú dobu. 

S tvarom vrchnej dosky korešponduje aj štíhla valcovitá noha stola, plynule prechádzajúca do okrúhlej podstavy, zaručujúcej skvelú stabilitu nábytku. Je vyrobená z kovu v zlatej farbe, ktorá dodáva do dizajnu lesk a zdôrazňuje opulentný art deco charakter. Môžete k nej doplniť stoličky so zlatými kovovými nožičkami a zamatovým alebo buklé čalúnením. Okolo stola usadíte štyri osoby.

Prevedenie v čiernej a zlatej je univerzálna a umožňuje vám široké možnosti kombinácií s ďalším nábytkom. Do jedálne môžete pridať luxusný príborník s mramorovými detailmi, či luster so zlatou konštrukciou. Pomocou lesklých metalických doplnkov a výrazných farieb a vzorov zasa dosiahnete extravagantný glamour vzhľad.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 199,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Kameň ►Okrúhle jedálenské stoly ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné jedálenské stoly