FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco okrúhly jedálenský stôl Rebecca s bielou mramorovou doskou a nohou v zlatej farbe 90 cm

EM32290

Jedálenský stôl je Rebecca prinesie nádych luxusu a exkluzivity aj do menších priestorov. S priemerom vrchnej dosky 90 cm je vhodný pre dve až tri osoby. Očarí vás svojím dizajnom inšpirovaným štýlom art-deco.

Silueta stola pôsobí moderným dojmom. Prevažujú v nej krivky a hladké povrchy. Vrchná doska má jednoduchý, okrúhly tvar. Je vyrobená z nádherného bieleho mramoru s jemnou svetlou prirodzenou kresbou, ktorej teplé podtóny sa výborne prepájajú s farbou podstavy a kamenný povrch tak nepôsobí chladným dojmom.

Noha stola má elegantný štíhly tvar a plynule prechádza do rozšírenej kruhovej podstavy, ktorá zaručuje skvelú stabilitu nábytku. Zároveň je praktickým riešením pre menšie jedálenské stoly, keďže maximalizuje využitie priestoru pod stolom. Je vyrobená z kovu s lesklým zlatým povrchom, ktorý podčiarkuje luxusný charakter mramorovej dosky.

Stôl je vhodný do jedální či kuchýň zariadených v art deco štýle, kde ho môžete skombinovať so stoličkami so zlatými kovovými nožičkami. Môžete zvoliť jemné svetlé farby čalúnenia, ktoré budú pôsobiť nadčasovým dojmom, alebo priestor oživiť výraznejšími odtieňmi a materiálmi, ako zamat či buklé. V kombinácii s výrazným lesklým nábytkom zasa dosiahnete extravagantný glamour vzhľad.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Biela ►Zlatá ►Mramor ►Okrúhle jedálenské stoly ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné jedálenské stoly