FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco okrúhly jedálenský stôl Dorienne so zlatou nohou a bielou vrchnou doskou s mramorovým dizajnom 150 cm

EM32291

Okrúhly jedálenský stôl Dorienne bude výrazným centrálnym bodom vašej jedálne. Kombinácia luxusného mramorovo zlatého dizajnu s geometrickou siluetou zhmotňuje ideály art deco estetiky a miestnosti dodá honosný a exkluzívny nádych.

Silueta stola je jednoduchá a moderná. Prevládajú v nej kruhové tvary a hladké povrchy. Okrúhla vrchná doska s priemerom 150 cm je uložená na hrubej valcovitej nohe. Za stôl pohodlne usadíte šesť osôb.

Vrchná doska je vyrobená z keramiky s očarujúcim mramorovým dizajnom. Na bielom podklade sa rozvíja tmavá kresba kameňa so subtílnymi detailmi v zlatej farbe, ktoré sa prepájajú s podstavou stola. Mramorový povrch je umiestnený na hrubšej zlatej kovovej doske a na bočnej hrane tak vzniká kontrastný lineárny vzor.

Noha stola je vyrobená z rovnakého kovového materiálu. Napriek masívnej veľkosti však priestor nezaťaží. Metalický zlatý povrch zachytáva odrazy svetla a miestnosť vám pomôže rozžiariť.

Jedálenský stôl Dorienne môžete doplniť stoličkami s nožičkami v rovnakej zlatej farbe, ako podstava. Univerzálna biela vrchná doska vám umožňuje zvoliť výrazné farebné zamatové alebo buklé čalúnenie. Stôl však môžete umiestniť aj do jedální zariadených v neutrálnych odtieňoch, kde prinesie decentný a elegantný dotyk luxusu. Hodí sa tiež do priestorov v glamour štýle, kde vyniknú jeho metalické prvky, ktoré môžete skombinovať s extravagantným lesklým nábytkom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 419,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Biela ►Zlatá ►Keramika ►Okrúhle jedálenské stoly ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné jedálenské stoly