FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny jedálenský stôl Comedor z masívneho dreva v hnedej farbe s čiernymi kovovými obdĺžnikovými nožičkami 200 cm

EM31686

Vstúpte do sveta industriálneho štýlu s jedálenským stolom Comedor z masívneho dreva v hnedej vintage farbe s čiernymi kovovými obdĺžnikovými nožičkami. Tento jedálenský stôl nie je len praktickým miestom na stolovanie, ale aj výrazným dizajnovým prvkom, ktorý pridáva do vášho jedálenského priestoru dotyk elegancie a industriálneho šarmu.

Stôl Comedor je vyrobený z kvalitného borovicového masívu, čo zabezpečuje pevnosť a prirodzený vzhľad nábytku. Hnedá vintage farba pridáva stolu autentický a štýlový vzhľad, zatiaľ čo čierne kovové nožičky pridávajú do dizajnu moderný a industriálny prvok. Za stôl pohodlne usadíte štyri až päť osôb.

S veľkými rozmermi a robustným vzhľadom je jedálenský stôl Comedor ideálnym miestom na rodinné stolovanie a spoločné chvíle. Jeho unikátny dizajn a kombinácia prírodných materiálov s kovom robia tento stôl výborným doplnkom pre industriálny alebo rustikálny interiér. Urobte si jedálenský priestor štýlovým a jedinečným s jedálenským stolom Comedor.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

736,19 € s DPH

Znížená cena!

809,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Comedor

Podobný tovar v kategórií Obdĺžnikové

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívnych jedálenských stolov Comedor ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti