FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Škandinávska jedálenská zostava Vidar v tmavej hnedej farbe z orechového dreva s minimalistickým nádychom

EM31999

Jedálenská zostava z kolekcie Vidar je vyrobená z tmavého hnedého orechového dreva v škandinávskom štýle. 

Zostava ponúka jedálenský stôl z kolekcie škandinávskeho nábytku Vidar. Krásny dizajn jedálenského stola Vidar sa pýši obdĺžnikovou drevenou vrchnou doskou so zaoblenými jemnými hranami, obohatenou o orechovú dyhu, vďaka ktorej je krásne vidieť líniu a štruktúru dreva. Tmavo hnedá drevená doska jedálenského stola Vidar je zasadená do čiernej štýlovej prekríženej podstavy z kovu, ktorá okrem moderného industriálneho dizajnu dodá stabilitu stolu.

Jedálenská stolička je ďalším jedinečným kúskom v zostave, ktorej čalúnenie sa pýši dvojtónovým eko koženým prevedením, kde predná strana opierky disponuje prešívaním s diamantovým vzorom béžovej farby. Chrbtová opierka jedálenskej stoličky Vidar je z vonkajšej strany v hnedej farbe, čo krásne dopĺňa béžové vnútorné čalúnenie. Rovnako ako chrbtová opierka aj sedacia časť je v rovnakom dvojtónovom vyhotovením a obe časti sú jemne zaoblené pre maximálny komfort pri sedení.

Prirodzené prevedenie dreva komody je dosiahnuté vďaka dyhovaniu z orechového dreva, čo vyzdvihne kresbu a štruktúru na povrchu. Tmavo hnedé drevo je doplnené čiernymi prvkami v podobe podstavy so štyrmi nožičkami a otvoreným úložným priestorom v strede komody.

Posledný kúsok je Škandinávska komoda Vidar vyrábaná z dreva MDF, ktoré je chránené dyhou z orechového dreva, ktorá vyzdvihne prirodzenú štruktúru a vzhľaad povrchu. Komoda Vidar disponuje úložným priestorom v podobe troch zásuviek a jedných dvierok, pričom je taktiež obohatená o otvorený priestor v podobe troch tmavých poličiek, čo oživí dizajn a dotvorí nádych industriálneho štýlu.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 189,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vidar

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného nábytku v škandinávskom štýle Vidar