FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná jedálenská zostava Vidar v tmavej hnedej farbe z orechového dreva v škandinávskom štýle

EM32000

Moderná jedálenská zostava z kolekcie Vidar je jedinečná súhra škandinávskeho štýlu s jemnými líniami. 

V zostave nájdete moderný jedálenský stôl Vidar, ktorý disponuje obdĺžnikovou vrchnou doskou z dreva, ktorá je obohatená o naturálny orechovo hnedý vzhľad s viditeľnou kresbou a štruktúrou dreva. Povrchová úprava vrchnej dosky bola dosiahnutá vďaka kvalitnému dyhovaniu z orechového dreva. Doska jedálenského stola Vidar je zasadená do kovovej konštrukcie čiernej farby so štyrmi priamymi nožičkami.

Škandinávska jedálenská stolička Vidar sa môže pýšiť dizajnovým čalúnením z eko kože, ktoré okrem svojho prešívania v podobe priamych línií na chrbtovej opierke ponúka taktiež aj dvojtónové farebné prevedenie. Vnútorná časť čalúnenia jedálenskej stoličky Vidar sa nesie v béžovej farbe s odtieňom hnedej, pričom vonkajšia časť disponuje tmavo hnedým až kakaovým čalúnením.

Škandinávsky príborník Vidar je vyrábaný z dreva obohateného o orechovú dyhu, pričom celkový vzhľad je v jednoduchých priamych líniách s ostrými hranami. Povrchová úprava príborníku Vidar tak vytvorí spomenutý naturálny vzhľad s viditeľnou kresbou a štruktúrou dreva. Príborník Vidar je postavený na čiernej kovovej podstave so štyrmi nožičkami, čo v kombinácií s otvoreným úložným priestorom v podobe čiernych poličiek vytvorí nádych industriálneho štýlu.

Ďalej v zostave nájdete konferenčný stolík s jednoduchými líniami v minimalistickom štýle, ktorý je postavený na kovovej čiernej konštrukcii. Masívna doska sa nesie v tmavej hnedej farbe s výraznou orechovou dyhou. 

Posledný kúsok z tejto zostavy je TV stolík ,ktorý je vyrobený z dreva MDF  povrchovo chránený kvalitnou orechovou dyhou. Dyhovaný povrch necháva vyniknúť prirodzenú štruktúru dreva a znásobuje prírodný charakter škandinávskeho bývania. TV stolík Vidar je zasadený do čiernej kovovej konštrukcie so štyrmi nožičkami a disponuje úložným priestorom v podobe veľkej zásuvky a niekoľkých menších poličiek.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 0,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vidar

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného nábytku v škandinávskom štýle Vidar