FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná komoda Vita Naturale z dyhovaného dreva v orechovom prevedení hnedej farby 155cm

EM30445

Luxusná komoda Vita Naturale z orechovej a lakovanej MDF dosky Vás poteší moderným a sofistikovaným dizajnom. Je vyrobená z originálnej drevenej konštrukcie dyhovanej prírodným orechom s hrúbkou 0,5 mm, ktorá dodá každej miestnosti nádych talianskej elegancie. Vďaka svojim veľkým rozmerom a dostatočnému úložnému priestoru vrátane dvoch zásuviek a bočnej skrinky so systémom push-pull je táto komoda ideálna na udržiavanie poriadku a zároveň dodá Vašej spálni, jedálni či predsieni moderný štýl.

Tento moderný príborník je všestranný a funkčný, takže je vhodný do akéhokoľvek typu miestnosti. Jeho orechovo hnedá lakovaná farba a moderný dizajn z neho robia kľúčový kúsok v interiéri Vašej domácnosti, ktorý Vám umožní kombinovať ho s najnovšími trendami v interiérovom dizajne. Štýlový príborník Vita Naturale je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, je zaručene odolný a funkčný, čím Vám poskytne dlhú životnosť, no zároveň aj dizajnový charakter.

Vďaka jednoduchým a rovným líniám sa moderná komoda Vita Naturale v prevedení orech dokonale hodí do každej modernej dizajnovej atmosféry. Matne sivá lakovaná povrchová úprava otvoreného úložného priestoru dodá Vášmu interiéru štýl a sofistikovanosť talianskeho dizajnu. Jeho funkčné prevedenie zahŕňa zásuvky a bočnú skrinku s policou na odkladanie, ktorá zaručuje, že všetko bude usporiadané a upratané a zároveň vytvorí elegantnú atmosféru vo Vašej domácnosti.

Elegantný príborník talianskeho dizajnu z orechovej a lakovanej MDF dosky je luxusný a funkčný kus nábytku, ktorý dodá každej miestnosti nádych sofistikovanosti a trendovosti. Vďaka vysokokvalitným materiálom, elegantnému dizajnu a dostatočnému úložnému priestoru sa stane dokonalým doplnkom interiéru Vašej domácnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 199,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti