FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný biely príborník Urbano z dreva so štyrmi dvierkami 191cm

EM30748

Zoznámte sa s luxusným príborníkom z kolekcie moderného nábytku Urbano, ktorý zaujme svojím nadčasovým talianskym štýlom a jednoduchými modernými líniami s ostrými hranami. Moderný príborník Urbano je vyrábaný z dreva, ktoré je doplnené lesklou povrchovou úpravou v bielom lakovanom prevedení. Dizajn dvierok je obohatený o štýlové vyrezávanie, ktoré umocní nadčasový moderný vzhľad. Dizajnovú stránku v neposlednom rade dopĺňajú biele nožičky z nehrdzavejúcej ocele.

Okrem svojho inteligentného dizajnu príborník Urbano svojou farbou vytvára pocit svetla a priestrannosti. Taliansky dizajn doplnia štyri dvierka a vnútorné police z dreva v bielej farbe, ktoré umocnia štýlové a praktické prevedenie tohto elegantného nábytku.

Rovné línie a biely lakovaný povrch v kombinácii s detailmi z nehrdzavejúcej ocele prinesú do Vašej jedálne jedinečný vzhľad, ktorý Vás zaručene zaujme. Krásny taliansky štýl v kombinácií s funkčným a trvácnym vyhotovením príborníka Urbano Vás presvedčia, že moderný nábytok Urbano je správna voľba pre Váš interiér.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 019,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Kov ►Biela ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti