FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný sivý príborník Urbano s čiernymi kovovými nožičkami 180cm

EM30772

Oživte Váš interiér s moderným príborníkom z kolekcie nábytku Urbano. Luxusný príborník Urbano ponúka taliansky dizajn v modernom štýle, ktorý je dosiahnutý dreveným lakovaným vyhotovením v lesklej taupe sivej farbe. Štýlové prevedenie príborníka Urbano doplní oceľová podstava s čiernymi epoxidovými nožičkami, čo podčiarkne moderný trendový vzhľad s elegantným nádychom.

Nadčasový moderný dizajn perfektne doplní jeho praktické prevedenie s tromi dvierkami a vnútorným úložným priestorom s tromi policami. Dvierka obohacuje soft-close mechanizmus, ktorý zaručí ladné zatváranie dvierok, vďaka ktrému príborník Urbano umocní svoj moderný sofistikovaný nádych.

Čerešničkou na torte je možnosť výberu farebného prevedenia lakovaného povrchu, vďaka ktorému si budete môcť príborník Urbano vybrať podľa Vašich predstáv tak, aby perfektne vynikol vo Vašom interiéri. Pre výber farby nás kontaktujte, a spoločne vyberieme ten najlepší kúsok pre Vás.

Moderné prevedenie príborníka Urbano je vhodné na kombináciu s čiernymi kovovými dekoráciami a doplnkami, a taktiež s nábytkom s drevenými detailmi. Objavte eleganciu a taliansky dizajn s príborníkom Urbano. Užite si jeho estetiku, funkčnosť a štýl, ktorú prináša luxusný moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 349,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Kov ►Čierna ►Sivá ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti