FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná biela komoda Forma Moderna s piatimi zásuvkami 111cm

EM30828

Odkryte novú úroveň moderného dizajnu a funkčnosti vo Vašej domácnosti s modernou bielou komodou Forma Moderna. Tento štýlový moderný kúsok dokonale skombinuje svoj taliansky dizajn a elegantný vzhľad so svojím praktickým úložným priestorom.

Vysoká komoda Forma Moderna je vyrobená z dreva, ktoré bolo precízne lakované v jemnej a lesklej krémovo bielej farbe, čím získava svoj jemný a sofistikovaný vzhľad. Konštrukcia nôh a úchytiek z epoxidovej ocele, lakovanej v elegantnej čiernej farbe, pridáva k celkovému dizajnu nádych industriálneho štýlu a jedinečnosti.

Spomenutý úložný priestor modernej komody Forma Moderna je v prevedení piatich zásuviek, z ktorých sú spodné dve dvojité, čím Vám komoda Forma Moderna ponúka bohatý úložný priestor pre praktické uskladnenie Vášho oblečenia, náradia a podobne. Zásuvky sú v neposlednom rade obohatené o systém soft-close, ktorý zabezpečuje tiché a jemné uzatváranie zásuviek.

Taliansky štýl a funkčnosť sa stretávajú v luxusnej komode Forma Moderna, ktorá dokáže vniesť do Vašej spálne, obývačky alebo pracovne moderný nádych a nadčasový štýl. Vyberte si modernú komodu Forma Moderna a obohaťte Váš domov o štýlový, funkčný a nadčasový moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 279,00 € s DPH

Popis produktu


Komoda Forma Moderna je k dispozícií v rôznych farebných prevedeniach, preto nás neváhajte kontaktovať pre bližšie informácie. 

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Kov ►Biela ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti