FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný príborník Elentia v art deco štýle z akáciového masívu s dizajnom mramoru 120 cm

EM31623

Ozvláštnite svoj interiér s moderným príborníkom Elentia v art deco štýle, vyrobeným z akáciového masívu s elegantným dizajnom mramoru. S dĺžkou 120 cm je tento príborník nielen praktickým úložným riešením, ale aj štýlovým doplnkom vášho priestoru.

Príborník kombinuje moderný dizajn s prvky art deco, vytvárajúc tak sofistikovaný vzhľad. Dizajn mramoru na povrchu príborníka pridáva do interiéru luxusný a nápadný prvkov. Dvojdverový príborník s dreveným rámovaním poskytuje dostatok priestoru na uskladnenie rôznych vecí.

Moderný príborník v art deco štýle je vhodný pre tých, ktorí hľadajú kombináciu vkusu, štýlu a funkcionality v jednom kúsku nábytku. Oživte svoj priestor týmto elegantným príborníkom, ktorý dodá vášmu interiéru sofistikovaný a moderný dotyk.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

818,09 € s DPH

Znížená cena!

899,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Sivá ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti