FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štvordverový príborník Pompye z dubového masívu v sivej farbe s medeno zlatou kovovou konštrukciou 180 cm

EM31796

Štvordverový príborník Pompye z dubového masívu v sivej farbe so štýlovou medeno-zlatou kovovou konštrukciou je elegantným a funkčným doplnkom do každej jedálne alebo kuchyne. Tento kúsok nábytku spája klasickú robustnosť s moderným dizajnom a je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spojenie praktickosti a štýlu.

Príborník je vyrobený z vysoko kvalitného dubového masívu, ktorý zaručuje jeho pevnosť a dlhú životnosť. Dubové drevo je známe svojou odolnosťou a trvanlivosťou, čo robí z príborníka Pompye spoľahlivý a trvácny kúsok nábytku. Sivá farba, ktorou je drevo dokončené, pridáva moderne elegantný vzhľad a vytvára jemný, ale výrazný kontrast s medeno-zlatými prvkami.

Konštrukcia príborníka obsahuje medeno-zlatú kovovú časť, ktorá pridáva luxusný a sofistikovaný vzhľad. Tento kovový prvok zvýrazňuje estetickú hodnotu príborníka a tiež prispieva k jeho celkovej stabilite a pevnosti.

Svojimi štyrmi dverami ponúka príborník Pompye dostatok úložného priestoru pre príbory, riady, textílie a ďalšie jedálenské potreby. Jeho vnútorný priestor je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu funkčnosť a organizáciu.

Štvordverový príborník Meria z dubového masívu v sivej farbe s medeno-zlatou kovovou konštrukciou je ideálnym doplnkom do moderných aj tradičných interiérov, kde pridáva nádych elegancie, luxusu a kvality. Jeho dizajn a materiály robia z neho praktický kúsok nábytku a zároveň tiež dekoratívny prvok, ktorý obohatí každý interiér.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 389,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Pompye

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Zlatá ►Medená ►Sivá ►Kolekcia luxusného art deco nábytku Pompye ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti