FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Príborník Laticia Blanca s dvojitými dekorovanými dvierkami v bielej farbe vo vidieckom štýle 90 cm

EM31840

Príborník Laticia Blanca je nábytkový kúsok s výrazným charakterom a funkcionalitou. Jeho dizajn, zameraný na elegantný vidiecky štýl, prináša do každého interiéru dotyk rustikálnej elegancie. Svojou bielou farbou a dekorovanými dvierkami pôsobí dojmom jemnosti a čistoty, čo ho robí ideálnym doplnkom pre kuchyne, obývačky či jedálenské kúty v domácnosti.

Prihliadajúc na jeho praktický význam, príborník disponuje jednou poličkou, ktorá šikovne delí vnútorný priestor na dve časti. Táto polica umožňuje lepšiu organizáciu uskladnených vecí a vytvára priestor na usporiadanie kníh, dekorácií alebo iných drobností podľa individuálnych potrieb.

Jeho multifunkčný charakter mu dáva výrazne širšie uplatnenie v interiéri. Môže slúžiť ako úložný priestor v kuchyni na uskladnenie riadu či potravín, ale rovnako dobre sa uplatní aj v obývačke ako úložný priestor na knihy, časopisy alebo ako priestor na vystavenie dekoratívnych prvkov.  Dvierka sú vyrobené z tvrdeného skla a dpoplnené núdzovými kovovými rukoväťami. Ich elegantná dekorácia v podobe dreveného ornamentu s bielym náterom v tvare kosoštvorca im dodáva nádych vidieku. 

Príborník Laticia Blanca svojím dizajnom a funkčnosťou dokáže skrášliť a zároveň zorganizovať akýkoľvek interiér. Štýlový dizajn a praktické využitie z neho robí univerzálny kúsok nábytku, ktorý prinesie do vášho domova, eleganciu a štýlový akcent.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 079,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Luxusné vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Moderné vitríny ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti