FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco masívna komoda Craigh tmavohnedé mango 180cm

EM32017

Obohaťte Váš domov o art-deco nábytok, ktorý v sebe spája nadčasový šarm a praktickosť, s masívnou komodou Craigh.

Hneď prvým dizajnovým prvkom, ktorý Vás môže zaujať je kvalitné prevedenie komody z tmavohnedého mangového dreva. Ručne spracované drevené prevedenie vyniká svojou robustnosťou, a vďaka svojmu dôrazu na kresbu dreva prináša teplý prírodný vzhľad do Vašej jedálne, spálne, či predsiene.

Moderná komoda Craigh disponuje jednými dvierkami, dvoma zásuvkami a jednými dvoj-dvierkami, ponúkajúc tak bohatý úložný priestor pre všetko od vašich cenností až po dennodenné potreby a podobne.

Komoda Craigh je ideálnym kúskom pre tých, ktorí hľadajú jedinečný a úložný moderný nábytok, ktorý kombinuje estetiku art deco s praktickosťou pre moderný životný štýl. Prineste si domov unikátny kúsok s komodou Craight, ktorý zosobňuje krásu prírodných materiálov a dizajnérsku precíznosť v každom detaile.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 669,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti