FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný štvordverový príborník Cumbria s reliéfnym zdobením z masívneho mangového dreva v medovej hnedej farbe 177 cm

EM32118

Príborník Cumbria v sebe spája moderný dizajn a prírodnú krásu naturálnych materiálov. Poskytne vám bohatý úložný priestor v podobe dvoch dvojdverových skriniek predelených policou a zároveň dodá vašej jedálni výrazný dekoratívny prvok.

Je vyrobený z masívneho mangového dreva, ktorého teplá medová hnedá farba a prírodná štruktúra dominuje dizajnu. Predná strana je ozdobená reliéfnym geometrickým vzorom sústredných kružníc. Pripomína kresbu letokruhov pri priereze kmeňu stromu a ideovo tam korešponduje s naturálnym masívnym vzhľadom nábytku.

Príborník je umiestnený na podstave hviezdicového tvaru, ktorá je vyrobená z kovu. Povrch je upravený čiernym práškovým nástrekom, dodávajúcim matný vzhľad. Do dizajnu prináša jemne industriálny nádych a umožňuje vám kombinovanie s ďalším nábytkom s podobnými kovovými prvkami.

V jedálni môžete pridať stôl z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch. Prírodný charakter nábytku skvele zdôraznia aj živé zelené rastliny. Ideálne je umiestnenie do moderných priestorov v neutrálnych odtieňoch béžovej a hnedej, kde vynikne jedinečné reliéfne zdobenie.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

681,59 € s DPH

Znížená cena!

749,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Cumbria

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Kolekcia luxusného masívneho nábytku Cumbria ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody