FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sivo zlatý art deco štvordverový príborník Arix s vyrezávaným ornamentálnym zdobením 177 cm

EM32119

Príborník Arix očarí vašich hostí svojím bohatým zdobením a honosným vzhľadom. Tmavá sivomodrá farba pôsobí elegantným dojmom a v kombinácii so zlatými prvkami dodá vašej jedálni nádych luxusu.

Silueta príborníka je jednoduchá a lineárna. Úložná časť je umiestnená na mierne vyvýšenej obdĺžnikovej podstave. Nábytok je zhotovený z masívneho mangového dreva, ktoré veľmi obľúbené kvôli svojej pevnosti a odolnosti. V interiéri príborníka je tiež viditeľná jeho teplá hnedá farba. Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky predelené policou.

Dominantným prvkom dizajnu je nádherné ornamentálne zdobenie dvierok. Predná časť je vizuálne predelená na 16 dlaždíc v dvoch radoch, ozdobených vyrezávanými krivkami a oblúkmi. Využitie geometrických tvarov a symetria vzoru dodáva nábytku estetiku art deco štýlu, ktorá je ešte posilnená kombináciou výraznej zlatej farby s elegantným tmavým odtieňom modrosivej. Extravagantný vzhľad dopĺňa aj oblúkové drážkovanie podstavyv zlatej farbe. Vrchná doska a bočné strany sú jednoduché a hladké.

Príborník je ako stvorený do opulentných jedální v glamour štýle, kde môžete doplniť ďalším výrazným lesklým nábytkom, ako napríklad stoličkami so zlatými nožičkami. Hodí sa tiež k jedálenskému stolu s mramorovou vrchnou doskou. Skvelou voľbou sú aj metalické lesklé dekorácie v zlatej farbe, či zrkadlo v honosnom zlatom ráme. Pokiaľ chcete zvýrazniť distingvovanú sivomodrú farbu, môžete pridať napríklad koberec v podobnom odtieni.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

717,99 € s DPH

Znížená cena!

789,00 €

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Zlatá ►Sivá ►Drevo / Masív - Mango ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody