FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný industriálny sklenený príborník Industria Durante s rebrovaným dizajnom a tromi dvierkami 105 cm

EM32171

Príborník Industria Durante vás očarí svojím unikátnym skleneným dizajnom. Originálne rebrovanie a lineárna silueta z neho robia jedinečný moderný, vizuálne pôsobivý prvok miestnosti, ktorý očarí vašich hostí.

Konštrukcia príborníka je zhotovená z čierneho lakovaného kovu. Úložný priestor je zložený z jednej dvojdverovej a jednej jednodverovej skrinky. Sú predelené policou, čo vám poskytuje dostatok priestoru na uloženie riadov či fliaš. Bočné strany a dvierka majú polopriehľadnú výplň. Umiestnením predmetov s atypickou siluetou či s výraznými farbami tak vytvoríte zaujímavý dekoračný prvok.

Sklenené časti sú zhotovené z bezpečnostného skla, ktoré je veľmi pevné a odolné. Jeho povrch je upravený originálnym rebrovaným dizajnom, korešpondujúcim s lineárnou siluetou nábytku. Dvierka sa otvárajú pomocou kovovej úchytky v zlatej farbe. Majú okrúhly tvar a dole smerujúcu rúčku v tvare slzy. Nábytku dodáva sofistikovaný prvok a luxusný farebný akcent.

Príborník môžete skombinovať s nábytkom v industriálnom štýle s čiernymi kovovými prvkami. Skvelou voľbou sú tiež ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Industria Durante, ktoré nájdete v našej ponuke. Hodí sa tiež k modernému jedálenskému stolu s vrchnou doskou zo skla. Pre zvýraznenie luxusného charakteru nábytku môžete tiež pridať lesklé zlaté dekorácie či nádoby.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

218,35 € s DPH

Znížená cena!

239,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Moderné vitríny ►Moderné príborníky a komody