FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový masívny štvordverový príborník Timanfaya s mozaikovým zdobením z mangového dreva v medovej hnedej farbe 177 cm

EM32186

Príborník Timanfaya vás očarí svojím jedinečným mozaikovým zdobením v prevedení z mangového dreva. Delikátny dizajn v kombinácii s prírodným materiálom vnesie do priestoru originálny dekoračný prvok.

Úložný priestor je tvorený dvomi dvojdverovými skrinkami, z ktorých každá je predelená policou. Vzniká tak dostatok miesta na uskladnenie riadov, pohárov či textílií. Dvierka, ktoré priestor uzatvárajú, sú zdobené unikátnou drevenou mozaikou. Pri tejto umeleckej technike sa z malých kúskov materiálu tvorí vzor či ornament. Ostatné strany skrinky majú hladký povrch, na ktorom vyniká prirodzená kresba letokruhov.

Príborník je vyrobený z mangového dreva, ktoré je v nábytkárstve mimoriadne obľúbené kvôli svojej pevnosti a trvácnosti. Má taktiež veľmi príjemnú, medovo hnedú farbu, ktorá pôsobí teplým a útulným dojmom. Podstava je vyrobená z kovu s čiernym práškovým nástrekom. Tvoria ju štyri nožičky, prepojené obdĺžnikovou spojnicou na vrchnej a spodnej časti.

Výborne doplní stôl v podobnom odtieni z masívneho dreva. Táto kombinácia dodá vašej jedálni príjemný naturálny charakter, ktorý ešte môžete zdôrazniť živými zelenými rastlinami. Podstava sa tiež skvele prepojí s nábytkom v industriálnom štýle s podobnými kovovými prvkami, kde vynikne mozaikové zdobenie. Príborník Timanfaya bude praktickým úložným priestorom a zároveň aj výrazným dekoratívnym prvkom vo vašom interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

799,89 € s DPH

Znížená cena!

879,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody