FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové kancelárske kreslo Urbano čierne 132cm

EM30750

Prineste jedinečný taliansky štýl do Vašej pracovne s kancelárskym kreslom z kolekcie moderného nábytku Urbano. Moderné kancelárske kreslo Urbano disponuje otočným mechanizmom s rozsahom 360° a sklápacím mechanizmom, vďaka čomu poskytuje optimálny komfort a zároveň moderný vzhľad, ktorý perfektne vynikne v štýlových kancelárskych priestoroch.

Ergonomické vysoké operadlo a sedadlo pokryté čiernou sieťovinou, spolu s nastaviteľnými podrúčkami a výškou upraviteľnou pomocou hydraulického zdvíhacieho mechanizmu, zabezpečujú maximálne pohodlie počas celého pracovného dňa. Doplnené o nohy s kolieskami v čiernej farbe, kreslo Urbano prinesie pohodlnosť a praktickosť do Vašej kancelárie.

Luxusné kreslo Urbano je jedinečným štýlovým kúskom, ktorý dodá Vašej kancelárii ten pravý moderný nádych. Čierne sieťové čalúnenie sa prispôsobí vašemu chrbtu a poskytne Vám ten najvyšší stupeň pohodlia pri práci. Neváhajte a investujte do kvality, moderné kancelárske kreslo Urbano zaručí pohodlnú pracovnú atmosféru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

359,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobné produkty Kancelárske kreslá

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Na kolieskach ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Polohovateľné ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti