FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné rustikálne pracovné kreslo Leers z masívneho dreva v hnedej farbe na kolieskach s čiernym koženým čalúnením 100 cm

EM31722

Luxusné rustikálne pracovné kreslo kombinuje tradičný rustikálny štýl s modernou funkcionalitou, čím vytvára ideálny kúsok nábytku pre každú pracovnú alebo domácu kanceláriu. Vyrobené z masívneho dreva v teplej hnedej farbe, toto kreslo okamžite dodáva každému priestoru pocit elegancie a pohodlia.

Výrazným prvkom tohto kresla je jeho čierne kožené čalúnenie, ktoré nielenže dodáva luxusný vzhľad, ale zároveň ponúka vysokú úroveň komfortu pri sedení. Koža je materiál, ktorý je cenný pre svoju odolnosť a schopnosť „dýchať“, čo zabezpečuje pohodlné sedenie aj počas dlhších pracovných období.

Toto kreslo je osadené na kolieskach, vďaka čomu je ľahko pohyblivé a umožňuje flexibilnú manipuláciu v pracovnom priestore. Kolieska sú praktickým doplnkom, ktorý zvyšuje mobilitu a prispôsobivosť kresla v dynamickom pracovnom prostredí.

Jednou z kľúčových funkcií tohto pracovného kresla je možnosť polohovania nahor a nadol s použitím ručnej páky. Táto funkcia umožňuje užívateľovi ľahko nastaviť výšku sedadla podľa osobných preferencií a potrieb, čím zvyšuje ergonómiu a pohodlie pri používaní.

Luxusné rustikálne pracovné kreslo z masívneho dreva v hnedej farbe na kolieskach s čiernym koženým čalúnením a s možnosťou polohovania predstavuje perfektnú kombináciu štýlu, pohodlia a funkčnosti. Je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá pracovné kreslo, ktoré je nielen pohodlné a praktické, ale tiež esteticky príťažlivé a v súlade s rustikálnym dizajnom interiéru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 395,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobné produkty Kancelárske kreslá

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Luxusný klasický taliansky nábytok



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti