FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Retro dizajnové čalúnené otočné kreslo Dumfies so zamatovým poťahom v šedo hnedej farbe 80 cm

EM31947

Štýlové otočné kreslo Dumfies je skutočným dizajnovým kúskom v retro štýle, spájajúcim originálny design, univerzálnu farebnosť a vysoký komfort. Príjemný zamatový poťah zaručuje vaše pohodlie a vďaka sivej farbe skvele zapadne do priestorov ladených do čiernej, bielej, béžovej, hnedej a sivej farby . Jeho dizajn je dokonale dotvorený elegantnou čiernou konštrukciou z kovu, ktorá zaisťuje výbornú stabilitu. Poťah kresla sa pri prešívaní zbieha do vrásnenia čo vytvára zaujímavý efekt a jeho celkový dojem. 

Kreslo Dumfies je vhodné do priestorov rôznej farebnosti, či už svetlých alebo tmavých. Skvele vynikne v kombinácii s čiernym kovovým alebo masívnym dreveným nábytkom. Jeho univerzálny štýl a farebnosť ho robia vynikajúcim doplnkom do akéhokoľvek interiéru, či už klasického, moderného alebo industriálneho. Vďaka otočnému sedadlu je tiež praktickým a flexibilným riešením pre rôzne typy priestorov ako sú napríklad domáce kancelárie.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

262,99 € s DPH

Znížená cena!

289,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kancelárske kreslá

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Retro štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Polohovateľné ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Čalúnený - Zamat



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti