FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové retro čalúnené otočné kreslo Dumfies so zamatovým poťahom v béžovej farbe 80 cm

EM31948

Štýlové otočné kreslo Dumfies je skutočným dizajnovým kúskom v retro štýle, ktorý spája originálny dizajn, univerzálnu farebnosť a dokonalý komfort. Jeho príjemný zamatový poťah zabezpečuje vaše pohodlie a vďaka béžovej farbe skvele zapadne do priestorov, ktoré sú orientované v neutrálnejších farbách ako sú biela, šedá, čierna, béžová. Dizajn kresla je dokonale dotvorený elegantnou čiernou konštrukciou z kovu, ktorá zaisťuje výbornú stabilitu. Zvláštny efekt vytvára aj prešívanie poťahu, ktoré sa zbieha do vrásnenia, čím pridáva kreslu ešte viac charakteru. Celkové osvieženie dizajnu je zakončené šesťuholníkovým prešívaním na zadnej strane kresla. 

Kreslo Dumfies je vhodné pre priestory rôznej farebnosti, či už svetlých alebo tmavých. Skvele sa hodí v kombinácii s čiernym kovovým alebo masívnym dreveným nábytkom. Jeho univerzálny štýl a farebnosť ho robia vynikajúcim doplnkom do akéhokoľvek interiéru, či už klasického, moderného alebo industriálneho. Vďaka otočnému sedadlu je tiež veľmi praktickým a flexibilným riešením pre rôzne typy priestorov, vrátane domácich kancelárií.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

262,99 € s DPH

Znížená cena!

289,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kancelárske kreslá

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Retro štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Béžová ►Polohovateľné ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Čalúnený - Zamat



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti