FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kancelárske kreslo Urbano otočné na kolieskach 127cm

EM30753

Prineste moderný taliansky dizajn a funkčnosť do Vašej kancelárie s luxusným kancelárskym kreslom z kolekcie Urbano. Toto unikátne otočné kreslo vyniká nielen svojím štýlovým ale aj svojím pohodlným a praktickým prevedením

Kancelárske kreslo Urbano Vám ponúka neutrálny a ľahko kombinovateľný dizajn vďaka svojmu sivému textilnému čalúneniu, ktoré krasne doplní Váš moderný kancelársky nábytok. Je všeobecne známe, že pohodlie pri práci je jedným z kľúčových faktorov pre to, aby ste sa vedeli plnohodnotne angažovať vo Vašej činnosti, a taktiež aby ste sa pritom cítili príjemne. Preto Vám kreslo Urbano prináša niekoľko vychytávok k tomu, aby ste si užili každú chvíľu strávenú vo Vašej práci.

Napríklad ergonomické vysoké operadlo, mäkký sedák alebo bočné opierky zaručia komfortný sed aj počas dlhých pracovných hodín. Kreslo Urbano taktiež disponuje výškovo nastaviteľným, hydraulickým mechanizmom pre optimálne výškové nastavenie sedu.  Kreslo drží pevná čierna konštrukcia s 360° rotačným mechanizmom a nožičkami na kolieskach, ktoré zabezpečujú flexibilitu a ľahký pohyb po kancelárií.

Ak milujete taliansky dizajn a funkčnosť tak niet nad čím rozmýšľať . Moderné kancelárske kreslo Urbano je dokonalou kombináciou dizajnu, pohodlia a funkčnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

339,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kancelárske stoličky na kolieskach

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Na kolieskach ►Plast ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Sivá ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Otočné ►Otočné kancelárske stoličky ►Kancelárske stoličky na kolieskach



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti