FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna pracovná stolička Kale z masívneho dreva v hnedej farbe s čalúneným poťahom 96 cm

EM31726

Luxusná rustikálna pracovná stolička Kale predstavuje spojenie tradičného dizajnu a moderného komfortu. Táto stolička vyrobená z masívneho dreva v teplej hnedej farbe, vnáša do každého pracovného priestoru pocit prírodného šarmu a elegancie.

Sedák je obohatený o mäkký čalúnený poťah, ktorý poskytuje vysokú úroveň pohodlia aj počas dlhších období sedenia. Čalúnenie dodáva stoličke dodatočnú vrstvu luxusu a zároveň prispieva k jej estetickej hodnote.

Nožičky aj operadlo stoličky sú navrhnuté s jemným zaoblením, čo pridáva celkovej konštrukcii mäkkosť a vizuálnu ľahkosť. Tento dizajnový prvok nielenže zlepšuje estetický vzhľad stoličky, ale zároveň zabezpečuje, že je pohodlná na opieranie chrbta.

Kale je nielen praktickým doplnkom do pracovnej miestnosti, ale vďaka svojmu rustikálnemu štýlu a kvalitnému spracovaniu z masívneho dreva predstavuje aj výrazný dekoratívny prvok. Stolička dokonale zapadá do rôznych interiérových štýlov, od tradičných cez rustikálne až po moderné pracovné priestory, kde pridáva pocit tepla a domáckosti.

Luxusná rustikálna pracovná stolička Kale z masívneho dreva v hnedej farbe s čalúneným poťahom a zaoblenými nožičkami a operadlom je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá kombináciu funkčnosti, pohodlia a neotrasiteľného štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

495,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobné produkty Kancelárske stoličky

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Luxusný klasický taliansky nábytok



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti