FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna pracovná stolička Selest z masívneho dreva v hnedej farbe s čalúnením 92 cm

EM31730

Luxusná rustikálna pracovná stolička z masívneho dreva prináša do každého pracovného priestoru spojenie pohodlia, funkčnosti a štýlu. Jej konštrukcia z kvalitného masívneho dreva v teplej hnedej farbe dodáva stoličke robustný a príjemný vzhľad, zatiaľ čo čierne kožené čalúnenie na sedadle zaisťuje vysoký štandard pohodlia a luxusu.

Opierky na ruky, ktoré sú navrhnuté s jemným zaoblením, poskytujú nielen estetickú príťažlivosť, ale aj praktickú funkčnosť, zvyšujúc tak komfort pri dlhodobom sedení. Toto ergonomické riešenie umožňuje užívateľovi udržať príjemnú polohu a znižuje napätie v ramenách a zápästiach.

Čierne kožené čalúnenie nie lenže pridáva stoličke pocit luxusu a sofistikovanosti, ale je aj praktickým materiálom, ktorý zvyšuje odolnosť stoličky proti opotrebeniu a zjednodušuje jej údržbu. Koža je materiál, ktorý s vekom nadobúda ešte väčšiu krásu, čím pridáva stoličke charakter a šarm.

Táto luxusná rustikálna pracovná stolička z masívneho dreva v hnedej farbe s čalúnením a zaoblenými opierkami na ruky je ideálnym doplnkom pre každého, kto hľadá spojenie tradičného rustikálneho vzhľadu s moderným pohodlím a luxusom. Je dokonalým výberom pre domáce kancelárie alebo pracovné priestory, kde pridáva pocit tepla, pohodlia a nezameniteľného štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

895,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobné produkty Kancelárske stoličky

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Luxusný klasický taliansky nábytok



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti