FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna pracovná stolička Lasil z masívneho dreva v hnedej farbe a s bordovým čalúnením 105 cm

EM31767

Luxusná rustikálna pracovná stolička z masívneho dreva v teplej hnedej farbe spája v sebe robustnosť a eleganciu s prvkami pohodlia a štýlu. Bordové čalúnenie sedadla a operadla pridáva k tejto stoličke výrazný estetický rozmer a zároveň zabezpečuje vysoký komfort sedenia.

Zaoblené opierky na ruky a operadlo na chrbát, ktoré je tvarované do mierneho tvaru U, sú navrhnuté tak, aby poskytovali optimálnu oporu a pohodlie počas dlhých hodín práce. Tento ergonomický dizajn umožňuje užívateľovi udržať prirodzenú polohu a minimalizovať napätie v ramenách a chrbte.

Vrcholec dizajnu predstavuje vyrezávaný detail na vrchu operadla, ktorý stoličke dodáva jedinečný charakter a odráža pozornosť k remeselnému spracovaniu. Tento detail nie len zvýši estetickú hodnotu stoličky, ale tiež podčiarkne jej luxusný a rustikálny štýl.

Stolička je vyrobená s dôrazom na kvalitu a trvanlivosť, pričom masívne drevo zabezpečuje jej stabilitu a odolnosť proti opotrebeniu. Bordové čalúnenie v kombinácii s teplou hnedou farbou dreva a pozornosťou k detailom robí z tejto pracovnej stoličky nielen praktický, ale aj dekoratívny prvok, ktorý obohatí interiér o pocit luxusu, tepla a pohodlia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

895,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobné produkty Kancelárske stoličky

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Červená ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Klubovka



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti