FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná baroková jedálenská stolička Hebert s čalúnením 101 cm

EM31758

Luxusná rustikálna pracovná stolička s čalúnením na sedadle aj operadle predstavuje dokonalú syntézu pohodlia a štýlu. Jej úzke nožičky, zdobené s pozornosťou k detailom, dodávajú tomuto kúsku nábytku výnimočný charakter a rustikálny šarm. Čalúnenie, bohato zdobené, poskytuje nielen estetickú príťažlivosť, ale tiež zabezpečuje maximálne pohodlie pri sedení. Je zdobená precízne vyrezávanými vzormi kvetov dávajúcich stoličke barokový nádych.

Sedák aj operadlo sú vybavené mäkkým čalúnením, ktoré zaručuje pohodlie počas dlhých hodín práce alebo štúdia. Zdobenie na čalúnení pridáva stoličke sofistikovaný a elegantný vzhľad, čo ju robí výrazným doplnkom v každej pracovni alebo domácej kancelárii. Nožičky stola sú bohato zdobené ručným vyrezávaním, tvarované v štýle cabriolových nožičiek (cabriole legs) ktoré boli obľúbené najmä v minulých storočiach a celkovo stolu dodávajú historizujúci starožitný barokový nádych.

Táto stolička je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pohodlného sedenia a rustikálneho dizajnu. Jej čalúnenie, obohatené o zdobenie, dodáva dotyk luxusu a elegancie, zatiaľ čo pevná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti každodennému používaniu. Luxusná rustikálna pracovná stolička tak predstavuje perfektný spoj funkčnosti, pohodlia a štýlu, ktorý obohatí interiér o pocit tepla a estetickej harmónie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

954,00 € s DPH

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobné produkty Kancelárske stoličky

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Luxusný klasický taliansky nábytok



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti