FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová kožená otočná stolička Coiro v sivej farbe s industriálnym nádychom 88 cm

EM31980

Dizajnová kožená otočná stolička v sivej farbe s industriálnym nádychom predstavuje spojenie elegancie a funkčnosti. Jej štyri nožičky sa zaujímavo rozširujú od spodnej časti sedáku smerom nadol, čo dodáva stoličke robustný a dynamický vzhľad, zároveň však zachováva stabilitu a pevnosť.

Čalúnenie stoličky je vyrobené z kvalitnej pigmentovanej kože a je pečlivo prešívané na operadle chrbta, čím vytvára dojem luxusu a exkluzivity. Tento detail nie len pridáva na štýle, ale aj na pohodlí, pretože poskytuje oporu a komfort počas dlhších období sedenia. 

Línie stoličky sú zdôraznené precíznym prešívaním, čo dodáva jej dizajnu jemnosť a osobitý charakter. Tento estetický prvok zdôrazňuje zručnosť a kvalitu vyhotovenia, čím sa stolička stáva nielen praktickým, ale aj štýlovým doplnkom pre kanceláriu, pracovňu alebo štúdium. Ideálna pre tých, ktorí ocenia spojenie elegancie, funkčnosti a industriálneho dizajnu v jednom kúsku nábytku do jedálne. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

253,89 € s DPH

Znížená cena!

279,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Sivá ►Polohovateľné ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Otočné jedálenské stoličky ►Otočné kancelárske stoličky ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti