FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný masívny písací stôl Norse z mindi dreva v zlatej hnedej farbe s dvomi bielymi zásuvkami 120 cm

MLV25462

Luxusný písací stôl Norse bude dôstojným centrálnym bodom vašej kancelárie či domácej pracovne. Vďaka svojmu modernému dizajnu a exkluzívnemu drevu mindi dodá priestoru nádych štýlového luxusu.

Tvar stola je lineárny, s rovnými hladkými povrchmi. Minimalistickú siluetu kompenzuje unikátna farba a štruktúra dreva, v kombinácii s kontrastným bielym akcentovým prvkom. Okrem úchvatného vizuálu disponuje písací stôl aj praktickým úložným priestorom v podobe dvoch zásuviek umiestnených na oboch stranách stola, pod vrchnou doskou. Podstava so štyrmi nohami zasa zaručí výbornú stabilitu nábytku.

Drevo mindi je vyhľadávaným materiálom kvôli jeho odolnosti a trvácnosti. Takisto je prirodzene lesklé, s výraznou kresbou letokruhov a jedinečnou hnedou farbou s tónmi žltej a červenej. Materiál tak získava luxusný, zlatý hnedý odtieň. Skvele ho dopĺňa biela farba zásuviek, ktorá prináša do kompozície elegantný a sofistikovaný prvok.

Pracovný stôl môžete doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Norse, ktorý nájdete v našej ponuke. Vhodná je kancelárska stolička so svetlým čalúnením, ktorá sa prepojí s farbou zásuviek. Pridaním zemitých odtieňov dosiahnete štýlový severský vzhľad. Skvelou voľbou je aj knižnica či ďalšie doplnky a dekorácie z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

589,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti