FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná spálňová zostava Norse z masívneho dreva

EM32194

Zostava nábytku do spálne Norse vám pomôže vytvoriť harmonické miesto pre váš každodenný odpočinok. Jej dizajn je inšpirovaný severským štýlom, v ktorom dominujú moderné rovné línie, zemité farby a prírodné materiály.

Nábytok je vyrobený z exkluzívneho dreva mindi, ktoré je obľúbeným materiálom kvôli svojej odolnosti, trvanlivosti a vizuálnym vlastnostiam. Má jedinečnú hnedú farbu s teplými odtieňmi žltej a červenej, čo mu v kombinácii s prirodzeným lesklom dodáva unikátny zlatistý odtieň.

Biele prvky prinášajú do kompozície kontrastný estetický prvok, ktorý pôsobí elegantným a čistým dojmom. Svetlá farba zároveň dizajn rozžiari a podčiarkne prirodzenú krásu dreva a jeho výraznej štruktúry letokruhov.

Ak hľadáte nábytok, ktorý je fúziou nadčasového dizajnu a masívneho dreva evokujúceho útulnú domácku atmosféru, spálňová zostava Norse je pre vás ako stvorená. Nábytok odporúčame doplniť textíliami či jemnou tapetou v svetlých farbách, živými zelenými rastlinami či nočnou lampou s drevenou podstavou.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 239,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

►Luxusný nábytok do spálne ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá