FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný kancelársky stôl Vita Naturale s tromi zásuvkami hnedý 150cm

EM30591

Vychutnajte si dokonalú kombináciu nadčasového štýlu a funkčnosti s inovatívnym kancelárskym stolom z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale. Tento kancelársky stôl sa môže pochváliť mohutným dizajnom, ktorý sa vyznačuje pozoruhodným a uniktánym vystúpeným tvarom jeho vrchnej dosky .

Kancelársky stôl Vita Naturale so zameraním na súčasné trendy je vyrobený z dreva, obohateného o orechové dyhovanie v hnedej farbe, ktoré pozdvihne moderný vzhľad v každej kancelárií. Povrchová úprava stola s hrúbkou dyhy 0,5 mm kladie dôraz na viditeľné línie a kresbu dreva, čo dodá prírodný nádych. Prírodné hnedé prevedenie dreva stolíka, spoločne s tvarovaním dosky a obdĺžnikovej podstavy prináša do priestoru priestrannosť a pocit tepla, vďaka čomu je stôl Vita Naturale dokonalým doplnkom každej domácnosti alebo kancelárie.

Dizajnový písací stôl Vita Naturale umocní svoj moderný vzhľad s nádychom avantgardy vďaka pochrómovanej podstave a rukoväťami z nehrdzavejúcej ocele, ktoré dodajú Vášmu pracovnému priestoru luxusný nádych. Spomenuté rukoväte sa stanú dekoratívnym prvkom na troch praktických zásuvkách s mechanizmom soft-close jemného uzatvárania.

So stolom Vita Naturale neinvestujete len do obyčajného nábytku, ale do kvalitného produktu s nadčasovým vzhľadom, ktorý Vám vydrží dlhé roky, preto vylepšite svoj pracovný priestor výnimočným dizajnom a špičkovou kvalitou kancelárskeho stola Vita Naturale.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 819,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti