FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Nadčasový písací stôl Vita Naturale hnedý so sivou doskou 120cm

EM30593

Zažite taliansky štýl v modernom prevedení s písacím stolom Vita Naturale. Dizajnovej stránke písacieho stola Vita Naturale dominuje jeho inovatívny dizajn, ktorý sa priam hrá so šikmými líniami, ktoré vytvoria moderný sofistikovaný vzhľad. Vrchná doska moderného stola je vyrobená z dreva MDF, ktoré je obohatené o lakovanie v lesklej perleťovo sivej farbe. Vrchnú dosku štýlovo doplní drevená konštrukcia s prírodným orechovým dyhovaním s 0,5 mm hrúbkou. Dyhovaný povrch tak vytvorí štýlový vzhľad v naturálnom prevedení, ktorý kladie dôraz na viditeľné línie a kresbu dreva.

Písací stôl Vita Naturale je nielen štýlovým kúskom so zameraním na moderné trendy, ale je najmä aj všestranný a funkčný vďaka svojej praktickej zásuvke so systémom pozvoľného zatvárania. Nadčasový moderný dizajn stolíka zaručí, že perfektne vynikne v akejkoľvek kancelárií alebo firemných pracovných priestoroch.

Vylepšite svoj pracovný priestor kancelárskym stolom Vita Naturale, v ktorom sa talianska elegancia snúbi s moderným dizajnom a vytvorí luxusné a produktívne pracovné prostredie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

929,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Biela ►Hnedá ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti